ADIYAMAN / BESNİ - Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Besni İbn-i Sina MTAL olarak Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında Sağlık Hizmetleri Öğretmenleri Yasemin Eroğul ve Şengül Çetin'in koordinesinde 30 öğrencimiz Besni Konteyner Kentte temel yaşamsal sağlık hizmetleri sunmuşlardır.Okul Müdürümüz Bahattin Güvenç proje kapsamında hem öğrencilerimizin yetkinliklerini gösterdiklerini hem de bu çalışmalar vesilesiyle toplumsal bilinçlendirme yapıldığını ifade etti.Projeye katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıl Dönümünü Kutlamak ve Mehmet Akif Ersoy'u Anmak amacıyla okulumuz Besni İbn-i Sina MTAL'nin koordinesinde  Besni Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesi Konferans Salonunda düzenlemiş olduğumuz program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Başta İlçe Kaymakamımız Çağlar Partal Bey  ve çok sayıda kurum amirinin öğrencilerimizle beraber salonu doldurdukları gözlemlendi. Sunuculuğunu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Saliha Yılmaz ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Emrah Solmaz'ın yaptığı programımız birbirinden güzel etkinliklerin sahnelenmesinin ardından Mehmet Akif Ersoy'a Teşekkür konulu mektup yazma yarışmasında ilk üçe giren eser sahibine hediye takdimiyle sona erdi. Programda görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca her zaman yanımızda olan ,bize eksiklik yaşatmayan çok değerli Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel'e, Şube Müdürlerimiz Mustafa Ocakcı'ya ve Neşet Taner'e teşekkür ederiz.