ADIYAMAN / BESNİ - Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz Orman Benim Etkinliği kapsamında ormana atılan çöpleri temizleyerek toplumsal sorumluluk sahibi olduğunu gösterdi.Ormanlarımıza ve çevremize lütfen sahip çıkalım.Ormanı ve çevreyi kirleten biz olmayalım.Kirletenleri uyaralım.

Nis

Okulumuzda Kalem Projesi kapsamında Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Şengül Çetin tarafından Hemşirelik mesleğinin tanıtımı yapıldı. Hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 10.sınıf öğrencilerleri tarafından Edebiyat Öğretmenimiz Emrah Solmaz koordinesinde Hacivat Karagöz Etkinliği gerçekleştirildi.Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz tanıtım videosuna bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz

Nis

Okulumuz Besni İbn-i Sina MTAL olarak Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında Sağlık Hizmetleri Öğretmenleri Yasemin Eroğul ve Şengül Çetin'in koordinesinde 30 öğrencimiz Besni Konteyner Kentte temel yaşamsal sağlık hizmetleri sunmuşlardır.Okul Müdürümüz Bahattin Güvenç proje kapsamında hem öğrencilerimizin yetkinliklerini gösterdiklerini hem de bu çalışmalar vesilesiyle toplumsal bilinçlendirme yapıldığını ifade etti.Projeye katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.